SkatePro Sparkcykel Väska (Svart)

Utomhuslekar Carry your scooter in our water-resistant SkatePro bag Our Scooter Bag is a clean black T-shaped scooter bag with a white SkatePro logo at the top. It's made from water-resistant materials and features multiple carry handles and backpack-styled shoulder straps.

SkatePro.se - 539 kr Jämför pris

Drone Scooters Drone Relic V2 Oversized HIC Trick sparkcykel T-Bar (Svart)

Utomhuslekar Get clean looking and strong bars for your pro scooter with the Drone Oversized Relic V2 HIC bars These sturdy and clean looking T-bars from Drone are here to help you step up your street skills with a stronger design over its predecessor.

SkatePro.se - 679 kr Liknande

Ethic Trick Sparkcykel Ethic Erawan (Svart)

Utomhuslekar Erawan är byggd upp omkring ICS10 kompression och den riktigt snygga Legion framgaffeln för en starkt kompressionsystem och enkla barspins. Tack vare Dryade baren på denna tricksparkcykel är den extremt lätt med bara 2965 gram. Perfekt för teknisk åkning och park.

SkatePro.se - 2399 kr Jämför pris

Versatyl Trick Sparkcykel Versatyl Bloody Mary V2 (Orange/Svart)

Utomhuslekar En Versatyl Bloody Mary V2 är en tricksparkcykel som passar utmärkt för en tur i skateparken. Den är utrustad med en lättvikts aluminium bar vilket underlättar vid air tricks i skateparken.

SkatePro.se - 1599 kr Liknande

AO Scooters Trick Sparkcykel AO Bloc (Svart)

Utomhuslekar Skaffa dig en Bloc komplett tricksparkcykel och njut av den senaste utvecklingen från AO Scooters Det är upp till dig om du vill köra på en av de galet livfulla färgerna eller en av de mer subtila versionerna - AO Bloc trick-kickbikes är här och redo för vilken tung åktur som helst och k...

SkatePro.se - 1999 kr Jämför pris

Root Industries Trick Sparkcykel Root Type R (Svart/Rosa/Vit)

Utomhuslekar En Root Type är en tricksparkcykel som passar utmärkt för en tur i skateparken. En chromoly stål bar som är robust och hållbar ger dig möjlighet för att utmana dig själv och lära dig nya tricks. En Y-formad bar förbättrar styrkan och hållbarheten av materialet baren är gjort av.

SkatePro.se - 1749 kr Jämför pris

Panda Trick Sparkcykel Panda IHC AL-Pro (Svart)

Utomhuslekar Komplett tricksparkcykel byggd 100% av utbytbara delar IHC AL-Pro Scooter från Panda är en komplett trick-kickbike som har byggts 100% av lätta och hållbara Panda-delar. Varje del på sparkcykeln är utbytbar, vilket låter dig uppgradera din din uppsättning steg-för-steg när det behövs.

SkatePro.se - 2299 kr Liknande

Drone Scooters Drone Relic V2 Trick sparkcykel T-Bar (Svart)

Utomhuslekar Get clean looking and strong bars for your pro scooter with the Drone Standard Relic V2 SCS bars These sturdy and clean looking T-bars from Drone are here to help you step up your street skills with a stronger design over its predecessor. The T-bar shape is a classic that will never be out of style.

SkatePro.se - 679 kr Liknande

Versatyl Trick Sparkcykel Versatyl Cosmopolitan V2 (Svart)

Utomhuslekar En Versatyl Cosmopolitan V2 är en tricksparkcykel som du kan landa trick med vart du än går. En chromoly stål bar som är robust och hållbar ger dig möjlighet för att utmana dig själv och lära dig nya tricks.

SkatePro.se - 1299 kr Liknande

Striker Trick Sparkcykel Striker Lux (Svart)

Utomhuslekar En Striker Lux är en tricksparkcykel som passar utmärkt för en tur i skateparken. En aluminium 6061 bar är fördelaktig för att nå nya höjder med din sparkcykel. Hos en Y-formad bar är de konturerade linjerna inte bara för utseendet utan dem ger också baren ökad styrka och hållbarhet.

SkatePro.se - 2299 kr Jämför pris

Ethic Trick Sparkcykel Ethic Vulcain 12STD (Svart)

Utomhuslekar Det är nu enklare än någonsin att skaffa sig en komplett kickbike med den biffiga 12STD-storleken till ett överkomligt pris, med Vulcain Complete från Ethic Om du föredrar techy street riding och vill ha stora hjul och deck, så är det här en quick-fix för att tillfredsställa dina behov.

SkatePro.se - 3099 kr Jämför pris

Ethic Sparkcykel Deck Ethic Erawan Trick (Svart)

Utomhuslekar Erawan decket från Ethic till trick sparkcyklar är perfekt för kommande åkare som söker sin första erfarenhet med en anpassad setup. Den har funktioner som finns i pro-level deck såsom headtube för integrerade headset, tjockt inbyggda rails för grinds och slides samt en flexfender broms.

SkatePro.se - 999 kr Jämför pris

Blunt Envy Trick Sparkcykel Blunt Envy Prodigy S8 Street (Svart)

Utomhuslekar Skaffa dig en lätt Prodigy sparkcykel som kan hjälpa dig att klara de svårare tricksen på din favoritplats bland gatorna Det här är den 8:e utgåvan av Blunt Envy Prodigy trick-kickbike, som har finjusterats och finslipats under årens gång.

SkatePro.se - 2599 kr Jämför pris

Ethic Trick Sparkcykel Ethic Artefact v2 (Svart)

Utomhuslekar Version 2 av Artefact sparkcykeln från Ethic. Den i förvägen redan lätta sparkcykeln är nu ännu lättare. Baserat på Artefact V2 Decket, som har förstärkts och lättare. Den levereras med Ethic silikon bromsen, vilket ger bra grepp vid inbromsning utan hjul glider ut supersnabb.

SkatePro.se - 2899 kr Jämför pris

District Trick Sparkcykel District Titus (Svart)

Utomhuslekar En District Titus är en tricksparkcykel som passar utmärkt för en tur i skateparken. En aluminium bar är fördelaktig för att nå nya höjder med din sparkcykel. En T-formad bar är det rätta valet för dig om du är ute efter smidiga hand transfers när du utför bar spin tricks.

SkatePro.se - 1599 kr Jämför pris

District Trick Sparkcykel District Titan (Svart)

Utomhuslekar En District Titan är en tricksparkcykel som du kan landa trick med vart du än går. En aluminium bar är fördelaktig för att nå nya höjder med din sparkcykel. En T-formad bar är perfekt för dig om du genomför många no handers och andra leg-to-bar tricks.

SkatePro.se - 1899 kr Jämför pris

Madd MGP Trick Sparkcykel Madd MGP Origin Pro (Svart/Grön)

Utomhuslekar En Madd MGP Origin är en tricksparkcykel som du kan landa trick med vart du än går. En Y-formad bar förbättrar styrkan och hållbarheten av materialet baren är gjort av.

SkatePro.se - 1799 kr Jämför pris

Proto OrionTH Trick sparkcykel Neck (Svart)

Utomhuslekar Get into the Proto TDI system with an OrionTH pro scooter deck neck As part of the multi-replaceable system from Proto - The TDI - Comes this OrionTH neck which has been reworked over previous models, to be more sleek, stronger and far better looking.

SkatePro.se - 2199 kr Liknande
[ 1 ] 2 3 4 5 »