Proclear Multifocal XR (3 linser): -16.50, +3.50N

Proclear XR multifocal är likadana som Proclear multifocal men med större urval på styrka och additionsvärde. Kan du inte hitta/fylla i dina värden för denna produkt ska du antagligen välja Proclear multifocal istället som har de mest förekommande värdena.  Progressiva återfuktande månadslinser för dig med

LensNow - 399 kr Jämför pris

3M Rengöringsservett 500-pack

3M Rengöringsservett med impregnering och med snabbtorkande vätska mot imma och statisk elektricitet. Levereras i praktisk dispenser innehållande 500 st servetter.

duabhuset.se - 645 kr Jämför pris

Glasögonfodral Sienna

Hårt glasögonfodral i fransk stil

www.Frenchmix.se - 149 kr Liknande

Blink Lid-Clean Cleansing Eye-Lid Wipes - 20 Stk.

Rensande våtservetter till ögonlock med lugnande kamomill. 20 engångsvåtservetter Kan användas på spädbarn, barn och vuxna för effektivt avlägsnande av rester och annat sekret på ögonlocket och dess omgivningar. Instruktion Såhär använder du Blink Lid-Clean våtservetter: Ta servetten ur påsen Blunda och

mecindo.se - 91 kr Jämför pris

Läsglasögon Douglas Rosé

Läsglasögon med tunn och lätt roséfärgad metallbåge. Finns i sex olika styrkor, från +1.0 till +3.5. Ett par läsglasögon för 129:- två par för 199:- . Blanda fritt mellan modellerna Douglas och Philip.

Slipskungen.se - 129 kr Liknande

eXo Alvdal

Alvdal från eXo är lätt att bära och mycket bekväm att ha på. Detta är en markant ram som fångar omgivningens uppmärksamhet. Bågen för dig som gillar att välja för översta hyllan.

extraoptical.se - 595 kr Liknande
[ 1 ] 2 3 4 5 »