Alcon Air Optix for Astigmatism, 6 st/box

Air Optix for Astigmatism är toriska dygnetrunt-/månadslinser från tillverkaren Alcon. Air Optix for Astigmatism har en unik torisk linsdesign eftersom linskanten är extra tunn. Det ger en god komfort och en stabil och bra synskärpa från morgon till sen kväll.

LensOn - 685 kr Liknande

Glasögonfodral Lisbon

Hårt fodral i fransk design

www.Frenchmix.se - 149 kr Liknande

Engångslinser Crazylinser - Lestat Vampire

OBS! Det angivna priset gäller per par (2 stycken). Nu äntligen i lager! Engångslinser Crazylinser!!!Vi har ett stort utbud av engångslinser crazylinser för alla tillfällen, men framför allt till maskerader och Halloween. Crazylinser kompletterar din kostym. Skaffa tuffa crazylinser för att

Dorita.se - 107 kr Liknande

Systane Ultra Engångsdos Ögondroppar - 0.7 ml - 30 St.

Systane Ultra är ett smörjmedel för torra och irriterade ögon, det ger snabb och effektiv lindring av symtom med det samma. Applicera en till två droppar i det drabbade ögat och blinka några gånger. Ögat kommer omedelbart att kännas pigg och smörjt. Om du lider av mild till måttlig torra ögon och vill bli av

mecindo.se - 143 kr Jämför pris

Opti-Free PureMoist 300 ml

Nyutvecklad linsvätska från Alcon med ny teknologi som innebär att man kan bära linserna med bibehållen komfort i upp till 16 timmar. Innehåller 300 ml.

Apomera.se - 103 kr Jämför pris

Lata läsglasögon

Sitt i hörnet av soffan, på din favoritfåtölj eller ligg raklång i sängen och läs utan att på något sätt behöva anstränga dig. Du behöver inte ens lyfta armarna! För visst är det meningen att det ska vara avslappnande att läsa? Du ska inte behöva anstränga dig mer än nödvändigt. Vi läser ju för avslappning.

Presenter - 189 kr Jämför pris

Holistic Cellsyre, 60 ml

Holistic Cellsyre innehåller stabiliserat syre - d.v.s. syre bundet i vatten. Lösningen är nästan lukt- och smakfri.

Gymgrossisten - 239 kr Jämför pris

Holistic Cellsyre, 60 ml

Holistic Cellsyre innehåller stabiliserat syre - d.v.s. syre bundet i vatten. Lösningen är nästan lukt- och smakfri.

Bodystore.com - 239 kr Jämför pris

3M Peltor Rengöringsservett 500-pack

Rengörande servett med impregnering och med snabbtorkande vätska mot imma och statisk elektricitet.Levereras i praktisk dispenser innehållande 500st servetter.

duabhuset.se - 645 kr Jämför pris
[ 1 ] 2 3 4 5 »