3M Peltor Rengöringsservett 500-pack

Rengörande servett med impregnering och med snabbtorkande vätska mot imma och statisk elektricitet.Levereras i praktisk dispenser innehållande 500st servetter.

duabhuset.se - 645 kr Jämför pris

Cavok Läsglasögon Pilot med grad A lins 3.5, Brons

- Cavok Läsglasögon med grad A lins - Fodral Ingår - COVAK finns i styrka- 1.0- 1.5- 2.0- 2.5- 3.0- 3.5 och 3 färger

dwh.se - 49 kr Liknande

Glasögonfodral Lisbon

Hårt fodral i fransk design

www.Frenchmix.se - 149 kr Liknande

Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist (90)

1-Day Acuvue Moist är endagslinser från tillverkaren Johnson & Johnson. 1-Day Acuvue Moist är en vidareutveckling av 1-Day Acuvue och ger en högre komfort från morgon till kväll.

Lenson.se - 765 kr Liknande

Opti-Free PureMoist 300 ml

Nyutvecklad linsvätska från Alcon med ny teknologi som innebär att man kan bära linserna med bibehållen komfort i upp till 16 timmar. Innehåller 300 ml.

Apomera.se - 102 kr Jämför pris

Presenter Lata läsglasögon

Sitt i hörnet av soffan, på din favoritfåtölj eller ligg raklång i sängen och läs utan att på något sätt behöva anstränga dig. Du behöver inte ens lyfta armarna! För visst är det meningen att det ska vara avslappnande att läsa? Du ska inte behöva anstränga dig mer än nödvändigt. Vi läser ju för avslappning.

Presenter - 189 kr Jämför pris

Hisab/Joker Company AB Crazylinser Total Whiteout - Styrka -6.0

Marilyn Manson, Storm och kanske din mamma har en blick som säger mer än tusen ord på en sekund. Anledningen kan vara att musikens budskap är starkt, att Magneto vart en stygg pojke eller att du kommer hem i fyllan tre timmar senare än du lovat komma hem nykter. Den blicken är

partykungen.se - 299 kr Jämför pris

Vegaoo Ögonlinser Dödskalle Halloween One-size

De sterila fantasilinserna är för vuxna. Iris i ögat täcks av de vita linserna som har motiv av en stirrande dödskalle. Cool accessoar till Halloween eller maskeraden. Produkten kan användas under 12 månader efter öppnandet. Vänligen läs noga instruktionerna som följer med linserna.

Vegaoo.se - 176 kr Jämför pris
[ 1 ] 2 3 4 5 »