AVer VB342 + videokonferenskamera - 4K ,, 30 fps, 120 ° FOV, 4x zoom

Allt-i-ett USB 4K UHD-huddle room camera och ljudDen nya VB342 + gör gruppsamtal ännu enklare och effektivare, med utmärkt ljud- och videokvalitet för företag. Utrustad med banbrytande funktioner som SmartFrame, SmartSpeaker, True WDR och FOV 120 ° för den perfekta konferensupplevelsen.AVer SmartFrame fångar helt enkelt allaInbyggt i AVer SmartFrame bildar VB342 + automatiskt alla mötesdeltagare, justerar kamerans zoom, panorerar och fokuserar så att alla kan passa in i bilden inom några sekunder. Onödiga rörelser ignoreras helt enkelt. För ett effektivt möte med AVer SmartFrame.SmartSpeaker känner igen alla högtalare omedelbartDen mycket känsliga SmartSpeaker Tracking känner igen högtalare överallt i rummet, ljud ignoreras eftersom fokus är på förstärkning av den mänskliga rösten. Och SmartSpeaker-upptäckten inom en radie på 6 m förhindrar onödiga tidskostnader för att föra högtalarna närmare mikrofonen.Ständig tydlighet med True WDRDet breda dynamiska kontrollområdet (WDR) styr inspelningen och bearbetar pixelljusvärdena i bakgrundsbelysta miljöer med höga kontraster i kristallklara bilder. Med VB342 + kan ditt möte äga rum var som helst, under alla ljusförhållanden.Fånga alla i rummetVB342 + fångar ett rum med 120 ° FOV flera glaslinser med motoriserad 180 ° panorering och 105 ° lutning för ett tidigare ouppnått bredare perspektiv. Oavsett var du sitter.Analys för effektiva mötesrumVB342 + med analys-API erbjuder företag och programvara från tredje part de personer som räknar data för en bättre förståelse för användningen av mötesrum.specifikationerkameraSony Exmore Sensor: Extremt kristallklara bilder upp till 4KBildfrekvens: 4K 30fps; 1080p, 720p, 960 x 540, 848 x 480, 800 x 448, 640 x 480, 640 x 360, 424 x 240, 320 x 240, 320 x 180 vid 60, 30, 15 fpsSmartFrame & SmartSpeaker: Automatisk FOV-justering för att fånga alla deltagare och med fokus på högtalaren120 ° brett synfältVerklig WDR upp till 120 dB: Utmärkt teknik för kompensering av motljus för optimering av ljusbalansen vid höga kontraster4x digital zoom med 4K-sensor3D Denoise-teknik för tydlig och naturlig avbildning i svagt ljusSpegel, AE, vitbalans Automatisk, manuell överskrivning via PTZAppMinsta fokusavstånd 80 cmAnalytics API: Företag och externa mjukvaruleverantörer får räknedata för att bättre förstå användningen av mötesrummetMotoriserad pan / lutningPanorering: totalt horisontellt synfält 180 °Tilt: totalt horisontellt synfält 105 °10 förinställningar av kameran (via fjärrkontroll)Snabb och smidig pan / lutningsrörelseAudioMikrofoner: 2 riktningsmikrofoner för inspelning upp till 6 m5Wx2 full-range högtalare med professionellt inställd basport för kommunikationVolym upp till 96 dB SPL på 1/2 meterEkoavbokningBrusreducering3,5 mm line-in (aux) kabel för att ansluta BYOD-smartphones och datorer som handsfree-telefonerHDMIDisplayLink: Integrerad USB 3.1 (Gen1) och HDMI-adapter1080p HDMI-utgång på TV **** Win7 / 8 OS: DisplayLink-drivrutinen måste installeras via AVer...

Visunext.se - 15999.00 kr Jämför pris

Logitech förlängningsbara mikrofoner

ÖVERLÄGSET LJUD I STORA RUMUtöka räckvidden för GROUP-videokonferenssystemet med Logitech GROUP förlängningsbara mikrofoner. Få plats med upp till 20 personer i ett stort rum och se till att allas röster kan bli hörda. Mikrofonerna identifieras och konfigureras automatiskt så fort du kopplar dem till GROUP-högtalartelefonen. Indikatorlampan visar när mikrofonen är avstängd, när ett samtal är aktivt och när trådlös Bluetooth®-koppling har startat.SPECIFIKATIONER OCH DETALJERYTTERMÅTTHöjd x bredd x djup:83 mm x 83 mm x 21 mm Vikt: 230 gAnslutningstyp: Plug & playIndikatorlampor (LED): Indikatorlampa för direktuppspelning av video, ljud av för mikrofon, vänteläge och Bluetooth-koppling.Mikrofontyp: Mono, bredbandsljud och brusreducering

Visunext.se - 10165.00 kr Jämför pris

Konftel 250

Artikelnummer: 3280004 Konftel 250 är det perfekta valet för konferenssamtal med utmärkt ljudkvalitet över analoga telefonlinjer. Med den höga prestandan och innotativa funktioner så kommer övertyga båda dig och dina åhörare.  Dessutom har Konftel 250 en inbyggd funktion som gör det möjligt att spela in samtal på ett SD-minneskort. För större konferansrum finns det möjlighet att köpa til extra mikofoner. Specifikationer: OmniSound® 2,0. Optimal användningsyta: 30 m2 Volym: 90 dB Frekvensområde: 200-3400 Hz. Equalizer: djup, neutral och ljus.     

Visunext.se - 5499.00 kr Jämför pris

Logitech Rally Mic Pod Mount

MIKROFONENHETSFÄSTEGör mötesrum som är utrustade med Rally och Rally Plus ännu snyggare. I ett kompakt format och med smarta designdetaljer håller mikrofonenhetsfästet Rally-mikrofonenheterna på plats, har en dold kanal för sladdar och en sladdspole under bordet.PERFEKT PLACERATSäg hej då till synliga sladdar och mikrofonenheter som inte sitter fast ordentligt. Med mikrofonenhetsfästet är mötesrummet alltid snyggt och prydligt samtidigt som mikrofonenheten hålls ansluten, möte efter möte.PASSAR DE FLESTA BORDMikrofonenhetsfästet håller mikrofonenheten på plats och leder sladdarna genom genomföringshål som är 25–65 mm i diameter. Det passar bord med en tjocklek på upp till 50 mm.HÅLLER LÅNGA SLADDÄNDAR PÅ PLATSVira långa sladdändar runt sladdspolen för ett mötesbord som är lika prydligt ovanpå som på undersidan. Fäst sladdspolen direkt på mikrofonenhetsfästet eller vid en annan plan yta med de medföljande monteringsfästena.

Visunext.se - 995.00 kr Jämför pris

Logitech Rally Speaker

HÖGT OCH TYDLIGTLägg till en andra högtalare till Logitech Rally för att fylla stora rum med tydligt ljud. Med RightSound™-teknik som nästan eliminerar förvrängning, klippning och vibration gör Rally-högtalaren talet lätt att förstå, samtidigt som du behåller bekväma volymer i hela rummet.LJUD FRAMTILL I RUMMETMed Rally-högtalare framtill i rummet kommer röster och video alltid från samma håll, aldrig bakifrån, ett problem med bordshögtalare. Med Rally-mikrofonenheter på bordet och Rally-högtalare på skärmen känns samtalen naturliga och verklighetstrogna.ANTIVIBRATION­SKABINETTEREtt genialt upphängningssystem frikopplar högtalarmodulen i den yttre kabinetten, vilket nästan eliminerar vibrationer som kan röra sig genom väggar, ställningar och bord. Denna patentsökta designen aktiverar prestandan på ekodämpningen hos Rally-mikrofonenheter samtidigt som det säkerställs att videobilden förblir tydlig och stabil, även vid höga volymer och när man zoomar in.BEKVÄM VOLYM I STÖRRE RUMÖka klarheten samtidigt som du håller volymen på en bekväm nivå för alla i rummet. Med ljud som kommer från två högtalare istället för en, hörs röster genom hela rummet på en behaglig volymnivå. Placera högtalarna på en hyllplats eller kredensbord, eller fäst på väggen med fästena i Rally-monteringsset.

Visunext.se - 2085.00 kr Jämför pris

Logitech Rally Mic Pod Hub

DITT KONFERENSRUM. PÅ DITT SÄTT.Rally-mikrofonhubbar ger installatörer möjlighet att anpassa mikrofonplacering på praktiskt taget alla konferensbord. Istället för att länka mikrofoner till varandra erbjuder Rally-mikrofonhubb tre anslutningar som stöder vilken kombination som helst av mikrofonhubbar eller extra hubbar. Monteringsfästen till undersidan av bordet hjälper till att dölja kablarna för ett snyggt utseende.

Visunext.se - 2902.00 kr Jämför pris

Atlona AT-HDVS-CAM PTZ kamera, USB 2.0

Atlona AT-HDVS-CAM är en avancerad PTZ-kamera som utvecklades för användning med Atlona HDVS-300-KIT i mjuka codec-konferensapplikationer. Enheten har ett USB-gränssnitt för video- och kamerakontroll. Atlona AT-HDVS-CAM integreras sömlöst i HDVS-300-KIT för ett komplett, automatiserat konferenssystem med AV- och USB-utvidgning samt automatisk ingångsval och visningströmförsörjning när en PC är ansluten. Atlona AT-HDVS-CAM erbjuder högpresterande, professionell bildbehandling med videoupplösningar upp till 1080p vid 30 Hz samt snabb och exakt autofokusering samt en snabb, men ändå tyst pan- och lutningsmekanism.USB 2.0-gränssnitt för mjuka codec-system (t.ex. Skype för företag, goto-meetings)Infraröd fjärrkontroll inklusive förinställningarUpplösning 1080p @ 30Hz10x optisk zoomH.264, H.265 VideocodecPan: +/- 170 °Tilt: -30 ° ~ +/- 90 °

Visunext.se - 11299.00 kr Jämför pris

Logitech fäste för MeetUp ConferenceCam

MONTERA SÄKERT LOGITECH MEETUP TILL EN TV ELLER BILDSKÄRMLogitech TV-fäste för Meetup håller MeetUp ConferenceCam säkert på plats antingen ovanför eller nedanför en plattskärm och fästs vid de branschstandardmässiga VESA-fästpunkter som finns på de flesta TV-apparater och skärmar.FÄST OVANFÖR ELLER NEDANFÖR BILDSKÄRMARTV-fästets unika design gör att MeetUp kan monteras ovanför eller nedanför en bildskärm. Om MeetUp sätts fast under TV:n brukar det ge den mest naturliga videoupplevelsen, men det här fästet erbjuder båda möjligheterna.FUNGERAR MED DE FLESTA PLATTA TV-APPARATERDe flesta TV-apparater följer VESA-standarden för att placera fästpunkter på baksidan av TV-apparater. TV-fästet för MeetUp har en svängarmdesign och flera fästhål som passar nästan alla plattskärmar.RÄTT STORLEK FÖR VARJE SKÄRMPerfekt passform för stora och små skärmar Välj TV-fäste för skärmar upp till 55 tum (mätt diagonalt) eller XL TV-fästen för skärmar på upp till 90 tum.

Visunext.se - 1999.00 kr Jämför pris

Logitech Rally Display Hub

Med skärmnavet och bordnavet förblir alla kablar snygga och de enskilda rallykomponenterna och mötesdatorn är utom synhåll. Båda naven är anslutna till varandra med en enda CAT6-kabel och erbjuder många anslutningsalternativ så att du kan placera mötesdatorn nära skärmen eller vid bordet.

Visunext.se - 5995.00 kr Jämför pris

Logitech USB-Kabel, 5m

Logitech USB-Kabel, 5m 

Visunext.se - 389.00 kr Jämför pris
«« « 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 »