Konftel Ego

För upp till 6 närvarande mötesdeltagare,OmniSound med HD-ljud,Bluetooth,Tydlig LCD-skärm,Perfekt till dina mötesverktyg,

Netonnet.se - 1390.00 kr Jämför pris

Elgato Multi Mount

55-125 cm högt,1/4" standardgänga,För t.ex. kamera med skruvgänga,Fästs på skrivbordskanten,Utöka med Flex Arm Kit,

Netonnet.se - 599.00 kr Jämför pris

Logitech Rally Display Hub

Med skärmnavet och bordnavet förblir alla kablar snygga och de enskilda rallykomponenterna och mötesdatorn är utom synhåll. Båda naven är anslutna till varandra med en enda CAT6-kabel och erbjuder många anslutningsalternativ så att du kan placera mötesdatorn nära skärmen eller vid bordet.

Visunext.se - 5995.00 kr Jämför pris

Logitech Rally Mic Pod

BRA UTSEENDE MÖTER BRA LJUDRally-mikrofonenheten har en snyggt, diskret design och förstaklassiga material, vilket leder till anmärkningsvärt klart, naturligt, konversationsljud. Individuella mikrofonenheter innehåller flera strålformningselement som fokuserar på aktiva talare samtidigt som de automatiskt eliminerar akustiska distraktioner. Upp till sju mikrofoner arbetar tillsammans för att bilda en strålformad mikrofonmatris med konsekvent ljudräckvidd för varje sittplats i större mötesrum.Med RightSound™-teknik och flera strålformningselement i varje enskild mikrofonenhet är ljudfokus alltid automatiskt på den aktiva talaren. En enda mikrofonenhet ger täckning för upp till tio personer. Större mötesplatser kan tillhandahållas med upp till sju mikrofonenheter som arbetar ihop för att ta emot och överföra otroligt tydligt ljud för varje individ vid bordet.FÖRENKLAD KABELDRAGNINGUpp till 7 Rally-mikrofonenheter kan kopplas ihop med en enda kabelanslutning till Rally-bordshubben. För U-formade bord eller entrådiga kablar med genomföringar, ger Rally-mikrofonhubbar tillgång till tre anslutningar för optimal positionering och för att lätt kunna komma åt ljud av-kontrollen.HÖGKLASSIG, DISKRET DESIGNRally-mikrofonenheter är eleganta och vilseledande små för sin anmärkningsvärda aktionsradie och känslighet. Eftersom RightSound undertrycker omgivande bakgrundsbrus med hjälp av akustisk eko- och brusreducering, hjälper halkfria tassar under mikrofonenheterna att isolera mikrofonerna från bordsvibrationer (som tangentbordstryckningar). Avancerade material motstår fingeravtryck och fläckar. Dessutom ger en röd indikatorlampa ovanpå varje mikrofonenhet en visuell bekräftelse på när ljudet är avstängt.EN JÄMN RÖSTRightSound-röstutjämning och strålformningsteknik betyder att du inte behöver höja din röst för att bli hörd. Rally-mikrofonenhet lyssnar på varje röst, inte bara de högljudda, så att du kan höra och förstå de med mjukare röster eller som sitter längre bort. Bakom kulisserna kan Rally-bordshubben växla mellan akustiska strålar upp till 125 gånger/sekund för att smidigt fånga de livligaste konversationerna.FÖRBÄTTRAD KÄNSLIGHETRally är utformad från grunden för maximal känslighet med minimal störning. Genom att placera högtalare vid skärmen och mikrofonerna nära deltagarna, erbjuder Rally en intuitiv ljudupplevelse med naturligt reducerat eko och störningar. Men det är inte allt: Rally-högtalare har ett patentsökt upphängningssystem för att förhindra störningar från vibrationer och resonans. Det betyder att Rally-mikrofonenhet kan erbjuda ökad känslighet som bordshögtalare inte kan matcha.

Visunext.se - 3549.00 kr Jämför pris

Logitech Tap Riser Mount - Förhöjd bordsmontering med rotering och sladdhantering

LOGITECH TAP RISER MOUNTHöjningsmonteringen är gjord för konferensrumsbord med centralt placerade genomföringshål och den håller Tap på plats och höjer visningsvinkeln till 30 grader för bättre synlighet och enklare användning när du sitter ner. Bordsmonteringen Tap håller bordet prydligt genom att sladdarna dras genom genomföringshålet och den går att rotera 180 grader för bekväm användning från båda sidor av bordet.VIKTIGA FUNKTIONERHÖJBAR FÖR SMIDIGARE RÄCKVIDDHöjer upp Tap till en 30 graders visningsvinkel och roterar 180 grader för enklare hantering vid montering i mitten av bord.PASSAR DE FLESTA BORDGår att anpassa till bord på upp till 50 mm (2 tum) i tjocklek och genom genomföringshål från 51 till 89 mm (2–3,5 tum) i diameter.INBYGGD SLADDHANTERINGStöder sladdragning genom genomföringshålet för ett snyggt utseende.

Visunext.se - 2895.00 kr Jämför pris
«« « 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 »