ORB Retro Pocket Games Portbale Console

Bekvämt spela dina favorit retrospel överallt. Inkluderar över 100 8-bitars spel att välja mellan. - 1,8 tums LCD-skärm - 3 x AAA-batterier (ingår ej)

Runns.se - 281.00 kr Jämför pris

ORB Retro Console Mini TV 300in1

Bekvämt spela retro spel överallt. 300 8-bitars spel att välja mellan du vara säker på att hitta några av er gamla favoriter. - Mini Console för 2 spelare med styrenheter - 300 8-bitars spel ingår - Powered by 3x AAA-batterier (ingår ej) och 2x2 AG13 (ingår). - Levereras med AV-kabel för att ansluta din TV

Runns.se - 498.00 kr Jämför pris

ORB Retro Portbale Handheld Console 10 cm

Lindra timmar videospel nostalgi med ORB Retro Handheld! Laddad med 152 roliga spel, denna konsol integrerad med en förbättrad skärm bakljus för att passa både ljusa och dim upplysta miljöer. - Funktioner 152, 8 bitar videospel - 1,8" LCD-skärm - Storlek: ca.. 10 cm lång - 3x AAA-batterier krävs (ingår ej)

Runns.se - 284.00 kr Jämför pris

Razer Kraken X USB Ultra-Light Headset

Sammfattning: - Ultralätt: Endast 250g- Mjuk och bekväm med bra passform- Kristallklart ljud- Smidig ljudkontrollULTRALÄTT KOMFORTEnter the Razer Kraken X. Med Razer Kraken X kan du uppleva en komplett gaming immersion utan att känna att du har ett headset på. Ultra-Light väger endast 250g och är ultra-uppslukande med 7.1 surroundljud. Sitt tight och spela i timmar. Ditt gamingmaraton är en bris med Razer Kraken X. TYDLIG OCH EXAKT POSITIONELL LJUDUtrustad med mjukvara för 7.1 surroundljud så att du kan uppleva tydliga och exakt positionell ljud när du spelar. Du kommer att uppfatta riktningen av ljuden när du är redo för en eldstrid. Razer Kraken X har skräddarskydd 40mm drivers som producerar tydlig och balandserad ljud från dundrande explosioner i ett fullt krig till subtila fotspår i hemliga operationer.*Endast tillgänglig på Windows 10 64-bitULTRALÄTT ERGONIMISKBYGGD PÅ ENDAST 250GDesignad med en formfaktor i lättvikt för en nästan-viktlös känsla på ditt huvud.- Minnesskum kuddar med glasögon-kanalerIdealisk komfort och ljudisolation genom gamingmaraton.- Mjuk vadderad hårbandDet lindrar tryck på ditt huvud och förhindrar spänning.- SpänningskraftSkapar ett stadigt grepp på ditt huvud och ger en bekväm och genomtänkt passform.KRISTALLKLAR KOMMUNIKATIONDen flexibla och böjbara mikrofonen utnyttjar en kardioidmönster som spelar in ljud från ett område som fokuserar på din mun. Detta hjälper till att fånga din röst med klarhet medan det undertrycker bakgrundsljud från baksidan och sidorna.SMIDIG LJUDKONTROLLMute-knappen och volymsreglaget på mikrofonen är lättillgänglig under den vänstra öronkupan för smidig kontroll.

Maxgaming.se - 539.00 kr Liknande

Deltaco Trådlös Qi-mottagare med inbyggt batteri till Xbox One-kontroll

Sammanfattning:- Mottagare för trådlös laddning med inbyggt batteri för Xbox One handkontroller- Qi-Certifierad- Laddas löst eller tillsammans med kontrollLadda din Xbox One kontroll trådlöst efter varje spelssession – med denna Qi-mottagare och det inbyggda batteriet möjliggör du trådlös laddning av din Xbox One kontroll. Fäst mottagaren på baksidan av kontrollen som är designad för att vara störningsfri från dina händer när du spelar, och placera sedan den på en trådlös QI-laddare så laddas din kontroll upp trådlöst och trasselfritt.Laddas antingen tillsammans med kontroll eller löst.• Inbyggt batteri på 700 mAhbr • Anslutning: Micro USB (ansluts till kontrollerns Micro USB port)• Input: 5V/1A• Output: 5V/600 mA• Kompatibel med Xbox One original kontrollOOBS: Måste användas tillsammans med en trådlös QI laddare med 5W effekt. (ingår inte)Mått(BxDxH): 50x56x30mmbr Vikt: 42g

Maxgaming.se - 199.00 kr Liknande

Microsoft Xbox One Play & Charge Kit

Håll i gång spelet med Play & Charge-kitet för Xbox One. Ladda batterierna medan du spelar eller efteråt, till och med när din Xbox är i standbyläge. Det laddningsbara batteriet räcker länge och laddas klart på mindre än 4 timmar.* Säg hejdå till engångsbatterier som måste bytas ut mitt i ett spel.Alltid redoLaddar medan du spelar och när konsolen är i standbyläge.Laddas klart på mindre än 4 timmar.*Säg hejdå till AA-engångsbatterier

Maxgaming.se - 249.00 kr Liknande

Corsair Gaming HS35 Stereo Gamingheadset Blå

CORSAIR HS50 Stereo Premium Gamingheadset ger komfort för många timmars spelande, med bekvämt minnesskum och svängbara öronkåpor.Legendärisk CORSAIR designkvalitet garanterar långsiktig hållbarhet och precisionsjusterade 50 mm neodymhögtalare ger en överlägsen ljudkvalitet. Den optimerade enkelriktade mikrofonen minskar bakgrundsljud för bättre röstkvalitet och är helt avtagbar för användning i farten. Varje öronkåpa har lättåtkomliga volym- och mute-kontroller som möjliggör justeringar i farten. HS50 är Discord-certifierat för kristallklar kommunikation och enastående ljud och är multi-plattformkompatibelt med PC, Xbox One*, PS4, Nintendo Switch och mobila enheter.- Mjukt minnesskum och svängbara öronkåpor ger exceptionell komfort för flera timmars spelande.- Legendärisk CORSAIR designkvalitet och metallkonstruktion säkerställer långsiktig hållbarhet.- Precisionsjusterade 50 mm neodymhögtalare för överlägsen ljudkvalitet med brett spektrum och exakthet.- Optimerad enkelriktad mikrofon som minskar bakgrundsljud för bättre röstkvalitet och är helt avtagbar för användning i farten.- Enkel åtkomst till öronkåpans volym- och mute-kontroller för justeringar i farten.- Discord-certifierat för kristallklar kommunikation och enastående ljud.- Multi-plattformskompatibelt med PC, Xbox One*, PS4, Nintendo Switch och mobila enheter.

Maxgaming.se - 449.00 kr Liknande

Nintendo Switch Lite Coral

Spela kända Nintendo-spel vart än du befinner dig på en konsol dedikterad för bärbart spelande. Nintendo Switch Lite är en kompakt konsol med låg vikt och inbyggda handkontroller. Nintendo Switch Lite har stöd för all mjukvara för Nintendo Switch som kan spelas i handhållet läge. Den är perfekt för alla som har många tillfällen att spela utomhus och på resande fot. Eller för de som vill spela local wireless multiplayer med sina vänner och familj och som redan har en Nintendo Switch.

Maxgaming.se - 2289.00 kr Liknande

Microsoft Xbox One Stereo Headset Svart

Omslutande och naturtroget ljud.Låt dig omslutas av fylligt stereoljud med det vita Xbox One Special Edition-stereoheadsetet. Lyssna privat på spel, tv och film med bekväm och lätt over-ear-design. Eller chatta med kompisar med den fällbara enkelriktade mikrofonen.Egenskaper- Kompatibelt med alla Xbox trådlösa handkontroller- Förstklassig ljudupplevelse för både spel- och chattljud.- Ljudspektrum med fullt omfång (20 Hz–20 kHz) för djupa bastoner hela vägen till kristallklara höga frekvenser- Enkelriktad mikrofon som fångar rösten tydligt- En löstagbar stereoheadsetadapter medföljer som ger dig all kontroll direkt i handen och används för att - höja/sänka volymen, stänga av mikrofonljudet och reglera balansen mellan spel- och chattljud

Maxgaming.se - 490.00 kr Liknande

Nintendo Switch Lite Turqoiuse

Spela kända Nintendo-spel vart än du befinner dig på en konsol dedikterad för bärbart spelande. Nintendo Switch Lite är en kompakt konsol med låg vikt och inbyggda handkontroller. Nintendo Switch Lite har stöd för all mjukvara för Nintendo Switch som kan spelas i handhållet läge. Den är perfekt för alla som har många tillfällen att spela utomhus och på resande fot. Eller för de som vill spela local wireless multiplayer med sina vänner och familj och som redan har en Nintendo Switch.

Maxgaming.se - 2289.00 kr Liknande
«« « 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 »